Verpakkingmachines

Theegarten – Pactec

theegarten pactec ek3

www.theegarten-pactec.de

THEEGARTEN-PACTEC,  Dresden staat al sinds de jaren ’50 bekend om hun innovatieve verpakkingsmachines voor de zoetwarenindustrie die met succes over de hele wereld verkocht worden.

Gebruikmakend van jarenlange ervaring en de nieuwste technologie verpakken Theegarten machines een grote verscheidenheid aan producten zoals

  • Klein formaat suikerwerkproducten
  • Andere voedingsmiddelen, bijv. bouillonblokjes
  • Non-food producten,  bijv. vaatwastabeletten

Redenen om te kiezen voor Theegarten-Pactec :

Efficiency
Als vooraanstaand bedrijf wat betreft innovatie en technologie in de verpakkingsindustrie voor klein formaat suikerwerk producten, focust men op research & development.
De nieuwste technologieën en innovatieve materialen maken het mogelijk om efficiente high-speed machines te leveren.
Deze geven een hogere capaciteit terwijl ze minder ruimte innemen en probeemloos geïntegreerd kunnen worden in het productieproces.
Het resultaat hiervan is dat de investering in Pactec-Theegarten machines zich snel terugbetaald.

Duurzaamheid
De duurzaamheid van de Theegarten-Pactec verpakkingsmachines wordt bereikt door hoge kwaliteitsstandaard, kwaliteitsmanagement in de productie-afdeling en vele jaren ervaring. De lange levensduur van de machines wordt bereikt door de mogelijkheid om ieder onderdeel te leveren wanneer dit nodig is, zelfs voor machines die al tientallen jaren in gebruik zijn.  Verder kunnen bestaande machines aangepast worden door ze uit te rusten met
Individuele verpakkingsmodules.  Zowel flexibiliteit als efficiency van de productie kan significant verbeterd worden met minimale interventie.

Expertise
Theegarten-Pactec is uw leverancier van vol-automatische verpakkingssystemen. Naast een verscheidenheid aan individuele machines voor klein formaat suikerwerkproducten, ontwerpt en produceert men alle componenten voor directe koppeling met de verdere productielijn : distributie en toevoer maar ook voorraad systemen.
Interfaces worden ontworpen in nauwe samenwerking met de fabrikanten van deze apparatuur, waardoor de productie efficiency en algehele kwaliteit van het proces verbeteren.

Veelzijdigheid
Verpakkingsoplossingen van Theegarten-Pactec zijn net zo uniek als hun klanten en hun producten.
Daarom, bieden we geen machines of systemen uit voorraad aan.  In plaats daarvan ontwerpt men Individuele oplossingen, aangepast aan de wensen van de klant.  Indien nodig, past men zelfs hele machine concepten aan of implementeert men nieuwe verpakkingsstijlen.
De vele jaren ervaring maken het mogelijk om mogelijke verbeteringen te identificeren of voorstellen te doen voor alternatieve verpakkingsontwerpen.

Verantwoordelijkheid
Theegarten-Pactec is een middelgroot familie bedrijf dat werkt met persoonlijke verantwoordelijkheid.
Platte organisatie-structuur en onafhankelijkheid van andere bedrijven verkort het nemen van beslissinge en stelt hen in staat om flexibel te reageren op de steeds veranderende vraag uit de markt.
Het dagelijks werk concentreert zich op de klant.  Men is bewust bezig met het milieu en probeert zo veel mogelijk verpakkingsbronnen, energie verbruik en afval te verminderen.
Maar het belangrijkste is dat ze zich houden aan hun beloftes betreffende kwaliteit en levering.